Thursday, 13 October 2016

KAKO POSTATI BOTER

Botrstvo!

 

Kdor se odloči posvojiti otroka mu tako omogoči življenje brez lakote in mu omogoči možnost šolanja.  Verjetno se botri niti samo ne zavedamo, kaj to za otroka pomeni.  Sami to pokažejo z dejanji hvaležnosti, ki nas vedno znova osrečujejo.

Mesečni prispevek je 20 eur in, če želite, lahko otroka podprete pri dodatnem pouku angleškega jezika v znesku 2 eur mesečno. Se pravi skupaj 22 eur. Mesečni prispevek za študente pa je 30 eur. Lahko nakazujete mesečno, na 3 mesece, polletno ali letno.  Vsako nakazilo v Indijo  je od 13 eur dalje, poleg tega moramo kriti stroške banke, zato smo se v društvu odločili, da botri enkrat letno nakažejo znesek 10 eur , kar je prispevek za nakazila in stroške banke. S tem in podpisom pristopne izjave postanete enakopravni član društva. Če tega ne želite, pa k vsakemu nakazilu dodate 1 eur kot soprispevek k nakazilom. Gašper 1x mesečno dobi denar za vse otroke in specifikacijo nakazila. V kolikor botri želite, lahko dobite vaša nakazila v vpogled.

Ko prekinete botrstvo otroka ali po neplačilu niste več član društva in vam prenehajo vse dolžnosti in pravice do le tega.

Otroka zberete sami ali pa ga lahko zberemo mi.

 

V kolikor se za botrstvo odločite, nas kontaktirajte za več informacij.

Najlepša hvala v imenu otrok!

 

 

 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.