Friday, 15 February 2013

Železo, cevi za elektriko in zidaki so pripravljeni!

Železo in cevi za elektriko v hiši že imamo. Pripeljali so nam tudi zidake (2000 kosov).


Sedaj imamo za zidavo vse razen cementa. Do sedaj nas je vse skupaj stalo okoli 69.000 INR (1000 eur). Povsod sem gledal. Da sem kupoval po znižanih cenah in trgovci so se odpovedali dobičku za kar smo jim zelo hvaležni. Hvaležni smo tudi vsem ljudem dobrega srca, ki so kakorkoli prispevali  za izgradnjo Loveable homa. Večinoma niso bogati a imajo bogato srce saj so se  odpovedali kakšni stvari in denar dali raje za dober namen. Ni pomembna vsota, pomembno je, da bo Loveable home zgrajen s trudom dobrih ljudi. Koliko srčnosti bo v vsakem najmanjšem delu našega Loveable homa.
V prihodnjih dneh bom zaposlen z iskanjem ljudi dobrega srca-sponzorje,da zberemo sredstva in kupimo cement. z izgradnjo začnemo 24.2. na nedeljo, tako smo se dogovorili z zidarji.
Dragi prijatelji, srčni ljudje, pomagajte in darujte. Vsak, še tako majhen znesek pomeni veliko, saj je dano od srca. Na koncu bo Loveable home dom vseh nas in boste vsi vedno dobrodošli. Hvala vam! Darovani znesek lahko zaradi nižjih stroškov banke nakažete na
Društvo botrov otrok,
Neveljska pot 16,
1241 Kamnik,
TR Bank Koper 1010-0005-0872-324 marked CHAR_Loveable home

Or directly to Gašper to the account:
Western Union to:
GASPER OREHEK,
Chairmen TWIMC;
No.4.Kuttiappan nagar,
Vannarapalyam,
CUDDALORE-607001,
TAMILNADU-INDIA

TWIMC bank account:
State Bank of India
TWIMC CHARITABLE TRUST
ACCOUNT No:30411201028
HOME BRANCH:00755 TIRUPPAPULIYUR (CUDDALORE)P.B.NO.1,P.O.TIRUPPAPPULIYUR,CUDDALORE,DIST:ARCOT(S)TAMILNADU 607002
Za vsak prispevek se vam že v naprej zahvaljujemo!!!

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.