Saturday, 6 April 2013

Vse je pripravljeno za priključitev elektrike!

Po celodnevnem delu je bil Gašper utrujen in vesel, saj so  položili cevi in škatle za vtičnice ter stikala za priključitev elektrike. 


Sedaj je vse pripravljeno. Zidarji lahko dokončajo svoje delo. Od sosedov smo s podaljški do nas potegnili elektriko, da smo lahko hitreje štemali, rezali v zidake in vrtali. Ob tej priložnosti bi rad še enkrat zahvalili g.Chitti Babu, lastniku trgovine, ki je podaril material za elektriko v hiši in sedaj je treba samo se priključiti elektriko, katero je potrebno pripeljati do hiše. To bo malce večji strošek saj rabimo dva električna droga ,da bodo lahko napeljali do nas. Zahvalili bi se tudi vsem, ki so do sedaj pomagali finančno, z delom ali kako drugače, da smo prišli tako daleč. Velika  zahvala gre sosedi, ki nas je v tej vročini hladila z limonado in varovancu gospe Stanislave in Sandija Gorenc J.Philo Infant Remo, ki stanuje doma in je prišel povprašat, če lahko kaj pomaga. Bil je zelo priden. Do 1. aprila nimajo koledža, drzava jim je vsilila 10 dnevne obvezne počitnice, ker so se študentje začeli zbirati, protestirati proti Sri Lanki (politicno), saj so oni ubili veliko Tamilcev tam,posebno pa otrok...
Denar od donacij je pošel in potrebujemo nove donacije, da priključimo elektriko in priklopimo vodo. S skupno močjo nam bo uspelo, zato vas od vsega srca prosimo, da nam pomagate pri postavitvi Loveable home. To bo dom vseh ljudi dobrih src in pri nas boste vedno dobrodošli. S svojim prispevkom boste rešili življenje marsikateremu otroku ali starejšemu človeku, saj, kdor ima ljubezen v srcu, ima vedno nekaj, kar lahko da in mi bomo vsakega najmanjšega prispevka zelo veseli. Vaše donacije lahko nakažete na : Društvo botrov otrok, Neveljska pot 16, 1241 Kamnik, TR banka Koper 1010-0005-0872-324 s pripisom CHAR_Loveable home ali direktno Gašperju na račun: Westeren Union na naslov: GASPER OREHEK, Chairmen TWIMC; No.4.Kuttiappan nagar, Vannarapalyam, CUDDALORE-607001, TAMILNADU-INDIA. ali STATE BANK OF INDIA,TWIMC Caritable trust Account No.:30411201028,Home Branch:00755 Tiruppapuliyur,Cuddalore,Tamilnadu Za vsak prispevek se vam že v naprej zahvaljujemo!!!

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.