Tuesday, 5 February 2013

Streha je že kupljena, okna v delu!

Stvari se lepo premikajo. Ves material za streho je že kupljen, okna in vrata pa bodo končana v ponedeljek. 


V ta namen smo zaposlili lokalnega mizarja, da tudi vaščanom pomagamo zaslužiti, cena pa je mnogo nižja. Ker ljudje vedo v kakšen namen je, se še bolj potrudijo in je narejeno še boljše.
Moram vam povedati, kaj sem doživel pred dnevi. To je bilo prvič v vseh letih kar delujem in sem bil zelo presenečen.  Ko sedim za računalnikom pride moški s tisoč rupiji v roki. Dejal je, da mi to daruje gospa R. Gowri za pomoč pri izgradnji Loveable home. Gospo bežno poznam. Morda se srečamo enkrat letno. Zadnjič smo se srečali, ko sva bila z ženo v Pondichery in sta me spraševala kaj delam. Povedal sem ji, da želimo zgraditi Loveable home in bila sta navdušena. Dal sem ji zloženko in smo se poslovili. Oba sta starejša in gospod je upokojen sprevodnik. Nista bogata in sta najbrž težko zbrala toliko a imata bogato srce. Ni pomembna vsota, pomembno je, da je Loveable home zgrajen s trudom dobrih ljudi. Koliko srčnosti bo v vsakem najmanjšem delu našega Loveable homa.
Dragi prijatelji, srčni ljudje, pomagajte in darujte. Vsak, še tako majhen znesek pomeni veliko, saj je dano od srca. Na koncu bo Loveable home dom vseh nas in boste vsi vedno dobrodošli. Hvala vam! Darovani znesek lahko zaradi nižjih stroškov banke nakažete na                                                                              Društvo botrov otrok,                                                                                                                                                        Neveljska pot 16,                                                                                                                                                                    1241 Kamnik,                                                                                                                                                                              TR banka Koper 1010-0005-0872-324 s pripisom CHAR_Loveable home     
ali direktno Gašperju na račun:                                                                                                                                  Westeren Union na naslov:                                                                                                                                                                        GASPER OREHEK,                                                                                                                                                            Chairmen TWIMC;                                                                                                                                            No.4.Kuttiappan nagar,                                                                                                                                         Vannarapalyam,                                                                                                                                                            CUDDALORE-607001,                                                                                                                                                                        TAMILNADU-INDIA

Za vsak prispevek se vam že v naprej zahvaljujemo!!!
 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.