Wednesday, 17 April 2013

SMS donacije

Zadnji projekt, ki si ga je zastavil TWIMC Indija je postaviti » LOVEABLE HOME« (sirotišnico in dom  ostarelih tistih, ki živijo na cestah in nimajo nikogar, da bi jim pomagal) in Slovensko vas, ki bi bila namenjena turistom in bi finančno podpirala delovanje sirotišnice.»Loveable home« bo poleg bivalnih površin vseboval tudi šolo, ambulanto, kuhinjo in delavnice za samooskrbo.

Nekaj donacij smo zbrali že v lanskem letu, kar je zadoščalo za pridobitev ustreznih dovoljenj in načrta za gradnjo.
Za cilj  postaviti »Loveable home« v letošnjem letu potrebujemo na podlagi predračunov cca 120.000,00 eur. Zavedamo se, da je to velik zalogaj, a verjamemo, da nam lahko uspe postaviti dom otrokom brez staršev in ostarelim vrniti smisel in vero v življenje. V nasprotnem primeru bi bili le ti prepuščeni v milost in nemilost ulici.
Kot humanitarna organizacija vidimo tudi interes Republike Slovenije v smislu globalnega povezovanja in sodelovanja z Indijo.


V namen zbiranja sredstev za "LOVEABLE HOME" je v teku AKCIJA »OBJEM LJUBEZNI - skupaj zgradimo sirotišnico v Indiji«,
Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo »OBJEM5« na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za izgradnjo sirotišnice v Indiji.
Prispevajo lahko uporabniki storitev Mobitel, SiMobil, TUŠMOBIL in T-2.


Poleg omenjenega je v teku organizacija več Dobrodelnih prireditev po Sloveniji, sodelovanje z izobraževalnimi ustanovami na temo »Ljubezen nima meja«, prisotnost na stojnicah, sodelovanje z drugimi organizacijami.

 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.