Wednesday, 6 March 2013

Pričetek gradnje Loveable homa!

Zidanje se je pričelo dne 25.02.2012. 


Na ta dan je hindujski praznik in je moja žena Clementsa ostala doma. Pa ni imela praznika pač pa seje z menoj že ob 5 uri zjutraj odpravila od doma. Z delom smo pričeli ob 7 uri zjutraj na nadvse vroč dan. Dežja v letošnjem letu še nismo imeli, zato smo bili zelo veseli, ko smo dobili cisterno z vodo. Zidarjev delavnik je od 9 do 17 ure, a je za prostovoljno, brez doplačila delal od 7 ure zjutraj  do 18 ure zvečer. Tri ure dela pa je bil njegov prispevek Loveable homu. Rad bi pomagal več a ima veliko družino, ki jo mora preživeti, denarja pa tudi nima. Tako bo vsak njegov delavnik daljši od plačanega kot prispevek sirotišnici. Hvala mu iz srca in tudi drugim ljudem, ki so se skupaj z njim odločili, da bodo pomagali na tak način.
Temelje  smo dokončali danes. Bili smo zelo pridni, vsak je nekaj delal, eni so zidali, drugi rezali, sekali, krivili železo,…
Moja žena se je zvečer z avtobusom vrnila nazaj v Cuddalore, saj ima šolo, jaz pa sem ostal na vasi, da dokončamo delo. V dveh dneh bomo sezidali do strehe, ko bo prekrito bomo pa še ometali.
Rad bi se zahvalil vsem, ki pomagate pri izgradnji Loveable homa. Prosim tudi vse prijatelje, da se odzovejo in nam pomagajo pri izgradnji Loveable homa. Vsak, še tako majhen znesek pomeni veliko, saj je dano od srca. Na koncu bo Loveable home dom vseh nas in boste vsi vedno dobrodošli. Hvala vam! Darovani znesek lahko zaradi nižjih stroškov banke nakažete na Društvo botrov otrok, Neveljska pot 16, 1241 Kamnik, TR banka Koper 1010-0005-0872-324 s pripisom CHAR_Loveable home ali direktno Gašperju na račun: Westeren Union na naslov: GASPER OREHEK, Chairmen TWIMC; No.4.Kuttiappan nagar, Vannarapalyam, CUDDALORE-607001, TAMILNADU-INDIA.
Za vsak prispevek se vam že v naprej zahvaljujemo!!!

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.