Wednesday, 13 June 2012

Postavitev banerja na zemlji TWIMC

Dne 10.6.2012 so se zbrali Gašper, donatorji zemlje in prostovoljci na zemlji TWIMC, ki je namenjena postavitvi sirotišnice in doma za ostarele .

 

Ljudje so prišli prostovoljno pomagati pri čiščenju zemlje. Les bodo revni lahko odpeljali domov in ga porabili za kuhanje. Tu namreč revne družine kuhajo na drva. Ženske so bile še posebej navdušene in zainteresirane za pomoč. Poleg so bili tudi nekateri otroci, ki imajo že botre pri nas v Sloveniji , na Hrvaškem in na Japonskem. Otroci so sedli pod drevo in se pripravljali za šolo . Darovalce zemlje je TWIMC obdaroval s šali, kot je običaj v Indiji. Gašperju se je pridružilo tudi nekaj novih članov, prostovoljcev za pomoč. Poskrbeli so tudi za prigrizek in limonin sok, ki še kako prija v teh vročih dneh, ko temperature dosežejo tudi 45 stopinj ali več. Zdaj je potrebno le še izmeriti, zakoličiti in narediti načrte izgradnje ( voda, elektrika, …). Tu pa bo potreboval našo pomoč. Gašperjeva želja je postaviti LOVEABLE HOME ( kot so sirotišnico in dom ostarelih poimenovali ) čimprej , če je le mogoče še v letošnjem letu. Zato bo vsak eur dobrodošel. Prosimo za pomoč ljudi dobrih src. Za več informacij si oglejte spletno stran http://www.child-sponsor.net/ . Nakazila so možna na društvo botrov otrok TWIMC v Sloveniji in sicer na račun pri Banki Koper: 10100-0050872324 , namen plačila CHAR . Za pomoč se vam iskreno zahvaljujemo. 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.