Thursday, 24 May 2012

Papirji za izgradnjo sirotišnice in doma ostarelih so urejeni!!!

Wow čudovita novica!!! 

 

Danes 21.05.2012 se je Gašper uspel dogovoriti z vaščani, ki so revni kmetje a imajo dobro srce. V vasi po imenu Iruppukurichi, ki je le 40 km oddaljena od Cuddalore so se odločili in darovali TWIMC-u zemljo za izgradnjo sirotišnice in doma ostarelih. V tej vasi in njeni oklici imamo 15 otrok pod okriljem botrov iz Slovenije. Tu in v oklici živijo zelo revni ljudje. Otroci navadno le z enim od staršev ali še to ne živijo siromašno življenje, koče so polne golazni in v času deževja jim teče voda v koče. Starejši ljudje so prepuščeni samim sebi in lačni spijo kar za cestami. Kmetje (Antony Sammy, Panner Selvam, Periyanayagam, Alphonse , Chinnapan Irudaya Sammy, Pushpa Raj
Adaikala Sammy ,Palthasar in Lourdu Sammy ) so navdušeni nad Gašperjevim zavzemanjem za revne ljudi in so mu podarili zemljo, v zameno pa bo Gašper z našo pomočjo zgradil sirotišnico in dom ostarelih. Gašper se zahvaljuje vsem ljudem dobrih src, ki so pripravljeni pomagati pri izgradnji sirotišnice in doma ostarelih. Hvala vsem , ki želite pristopiti k pomoči za izgradnjo sirotišnice. Na tej sliki je Gašper z vaščani. Vsi papirji so urejeni in gradnja se lahko prične. To je za Gašperja in njegove sodelavce, pa tudi vse nas velik dan. Najlepše pa je seveda za vse tiste, ki bodo lahko našli zavetišče, hrano in zdravstveno oskrbo tam, kjer običajno nihče ni poskrbel za njih.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.