Saturday, 5 January 2013

Izgradnja hiše se pričenja!

Da lahko začnemo z izgradnjo LOVEABLE HOME moramo najprej zgraditi hišo, da bomo lahko priključili elektriko in imeli na varnem gradbeni material, orodje, motor za vodo,… Hiša nam bo obenem služila tudi kot pisarna.

 

Z denarjem, ki smo ga dobili od DRUŠTVA POZITIVNO ŽIVLJENJE smo si kupili 700 betonskih zidakov, zato se predsednici društva Mojci Lubej in drugim članom Društva pozitivno življenje iz srca zahvaljujemo. HVALA!!!
Gospa Majda Burja iz Kamnika nam je s svojim prispevkom pomagala, da smo plačali prevoz zidakov. Tudi vam gospa Majda se iskreno zahvaljujemo. HVALA!!!
Dragi prijatelji, tudi vas  prosimo za pomoč. Radi bi dokončali hišo, priključili elektriko, poskrbeli za vodo in začeli z izgradnjo LOVEABLE HOME, toda brez vaše pomoči je to nemogoče. Pomagajte prosimo po vaših močeh, vsak še tako majhen prispevek je izjemno dobrodošel. HVALA!!!
Naša želja je postaviti LOVEABLE HOME (kot smo sirotišnico in dom za ostarele poimenovali) čimprej, če je le možno v letošnjem letu. Vsi dokumenti so urejeni in izgradnja se lahko prične. Vsak evro bo dobrodošel. Že v naprej se zahvaljujemo vsem ljudem dobrih src, ki ste pripravljeni pomagati pri izgradnji sirotišnice in doma ostarelih. Za več informacij si oglejte spletno stran http://www.child-sponsor.net/  in kontaktirajte DRUŠTVO BOTROV OTROK TWIMC, Neveljska pot 16, 1241 Kamnik.                Tel: 040 296 531 Lidija ali 041 705 732 Igor. Nakazila so možna na Društvo botrov otrok TWIMC v Sloveniji in sicer na račun pri Banki Koper: 1010-0005-0872-324,namen plačila CHAR-LOVEABLEHOME. HVALA!!!

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.