Friday, 5 April 2013

Hiša je pokrita!

Veseli smo, da gre vse po načrtih in želimo si, da bi bilo še naprej tako. Hišo smo v soboto 17.3.2013 smo turi prekrili hišo s hladnimi ploščami. 


Te plošče pripomorejo, da ni prevroče in so zelo trpežne, saj so zaščitene s posebno prevleko. Bile so nekoliko dražje od navadnih a so veliko kvalitetnejše.
Dan sva z Clementso preživela v prijetni družbi otrok, ki že imajo botre in nekaj takšnih, ki jih nujno potrebujejo. Ker je bila nedelja in naslednji dan prost za otroke, so se oglasili, pridružil pa se je tudi učitelj.  A.RATCHAGAR  je voditelj, organizator, zadolžen za dopolnilni pouk, ko bo hiša zgrajena ter za sumer camp. Okoli hiše je veliko posušenega travnatega grmičevja in tudi odpadkov. Odločili smo se, da začnemo z odstranjevanjem grmičevja in čiščenjem okolice LOVEABLE HOMA . Pod vodstvom učitelja A.RATCHAGAR so otroci z veseljem prostovoljno začeli z odstranjevanjem grmičevja in odpadkov. Učitelj je s seboj prinesel tudi  nekaj zavitkov piškotov in za pol kg bonbonov, da se otroci malce posladkajo ter, da so nagrajeni za pridnost in jim tako polepšal dan. Sosed je poskrbel za limonado. V odmoru, ko so se otroci sladkali sem omenil, da bi bilo dobro, če bi se nekaj deklet, ki dobro plešejo združilo in skupaj vadile.  Ko bi nas kdo obiskal bi pripravili program s plesom.  Tako je prišlo do ustanovitve plesne skupine TWIMC, v kateri plešejo plesalke: R.RUFINA PRIYA, A.AMLA JASMINE, A.FRANCINA ANCY, G.SHEEBA BENITA MARY IN A.PHILOMAL MARY. Z učiteljem so kaj hitro pripravile svoj prvi nastop in  vsem prisotnim  polepšale dan. Malce po 6 uri je bila hiška prekrita in z ženo sva se utrujena a z radostjo v srcu vrnila nazaj domov v CUDDALORE.
Hvala vsem botrom, prijateljem in ljudem dobrega srca, ki ste pomagali,da smo lahko pokrili hišo. Zdaj nam preostane še ometati, priključiti elektriko in potem izvrati za vodo, katero  vaščani že nestrpno pričakujejo, saj ponjo hodijo zelo daleč. Denar od donacij je pošel in potrebujemo nove donacije, da priključimo elektriko in priklopimo vodo. S skupno močjo nam bo uspelo, zato vas od vsega srca prosimo, da nam pomagate pri postavitvi Loveable home. To bo dom vseh ljudi dobrih src in pri nas boste vedno dobrodošli. S svojim prispevkom boste rešili življenje marsikateremu otroku ali starejšemu človeku, saj, kdor ima ljubezen v srcu, ima vedno nekaj, kar lahko da in mi bomo vsakega najmanjšega prispevka zelo veseli. Vaše donacije lahko nakažete na : Društvo botrov otrok, Neveljska pot 16, 1241 Kamnik, TR banka Koper 1010-0005-0872-324 s pripisom CHAR_Loveable home ali direktno Gašperju na račun: Westeren Union na naslov: GASPER OREHEK, Chairmen TWIMC; No.4.Kuttiappan nagar, Vannarapalyam, CUDDALORE-607001, TAMILNADU-INDIA.  ali STATE BANK OF INDIA,TWIMC Caritable trust Account No.:30411201028,Home Branch:00755 Tiruppapuliyur,Cuddalore,Tamilnadu  Za vsak prispevek se vam že v naprej zahvaljujemo!!!

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.