Friday, 15 February 2013

Željezo, cijevi za struju i cigle su spremni!

Željezo, cijevi za struju u kući već imamo. Dovezli su nam i cigle (2000 komada).


Sad imamo sve, osim cement za zidanje. Do sada je sve zajedno koštalo oko 69.000 INR (1000 eur). Svugdje sam gledao, da bih kupio po sniženim cijenama i trgovci su se čak odrekli dobiti za što smo jako zahvalni. Vrlo smo zahvalni svim ljudima s dobrim srcima koji su doprinijeli na bilo koji način za izgradnju Loveable homa. Većina ih nije bogatih a imaju bogato srce jer su se odrekli nekoj stvari i radije dali taj novac za dobre svrhe. Nije značajan iznos, važno je da Loveable home bude sagrađena sa trudom dobrih ljudi. Koliko srdačnosti će biti u bilo kojem, pa i najmanjem dijelu Loveable homa.
U narednim danima bit ću zauzet pronalaženjem ljudi s dobra srca-sponzora, za prikupljanje sredstava da bismo kupili cement. Počet ćemo sa izgradnjom 24.2. u nedjelju, kao što smo se već dogovorili s graditeljima.
Dragi prijatelji, srdačni ljudi, pomognite i donirajte. Svaki, čak minimalan iznos puno znači, jer je dat od srca. Na kraju, Loveable home bit že za sve nas i svi ćete uvijek biti dobrodošli. Hvala vam!
Donirani iznos može biti poslan zbog nižih troškova banke na
Društvo botrov otrok,
Neveljska pot 16,
1241 Kamnik,
TR Banka Koper 1010-0005-0872-324 označeno CHAR_Loveable kući

Ili izravno Gašperu na račun:
Western Union na naslov:
Gašper OREHEK,
Chairmen TWIMC;
No.4.Kuttiappan nagar,
Vannarapalyam,
Cuddalore-607001,
TAMILNADU-INDIJA

TWIMC bank account:
State Bank of India
TWIMC CHARITABLE TRUST
ACCOUNT No:30411201028
HOME BRANCH:00755 TIRUPPAPULIYUR (CUDDALORE)P.B.NO.1,P.O.TIRUPPAPPULIYUR,CUDDALORE,DIST:ARCOT(S)TAMILNADU 607002


Zahvaljujemo vam unaprijed za svaki doprinos!

 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.