Saturday, 19 January 2013

Zahvala i pozdrav!

Kraj godine je bio jedan od najboljih u mom životu. Koliko nasmijanih, veselih lica. Također je priča o blokadi na facebooku donijela puno dobrih stvari. 


Sada ću moći da uskoro kupim laptop, kojeg hitno trebamo i za kojeg je većinu novaca donirao Zavod LU - Tina Gams. Razliku ću pokriti novcem od prodaje kalendara. Da nije bilo blokade na Facebooku, potrajalo bi nekoliko mjeseci prije bi netko došao kod nas u Indiju i donio nam laptop. Svaka stvar dobra je za nešto, i tko god je pomogao da se napravi blokada, učinio je dobar posao i od srca sam mu zahvalan. Sigurno je pomislio, da nije dobro da toliko radim i imam pet aktivnih Facebook stranica i da trebam malo odmoriti i neka malo vremena radim samo na tri.
Izgleda da čak i Djeda Mraz vidi teško stanje naše djece i produžio je veseli prosinac u veseli siječanj. Paketi još uvijek dolaze a i kupovina nas čeka na vratima. Kod nas je uvijek veselo u kući (dobivamo nove i nove kumove), a za početak godine imamo i omladinu kod kuće, četiri mala zeka. Dakle dodatni razlog za slavlje.
Ove godine želimo završiti projekat LOVEABLE HOME, koji će biti dom za naše najmlađe, najkritičnije i za starije koji nemaju nikoga.
Želio bih, da kao što je Djed Mraz nama napravio svjetlije blagdane i početak nove godine, da učiniti to i za svu djecu u svijetu, za sve ljude i sva živa bića koja postoje. Želio bih sretnu godinu za sve 2013. Iz dubine duše se zahvaljujem Lidiji i Igoru Fischeru, svim kumovima i drugim ljudima dobrog srca, koji su bili s nama i bit će i da će nam pomoći u izgradnji Loveable homa ili da postanu kumovi.
HVALA! VOLIMO VAS! Svim jedan veliki zagrljaj!
Neka bude Bog s vama i čuva vas na svakom koraku,
Gašper Orehek

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.