Sunday, 14 October 2012

Vishva neče nikad zaboraviti ovog rodjendana

Ni sam ni znao,da ima rodjendan.

 

Za njega je bilo predivno iznenadjenje,kad je saznao,da ima rodjendan i da si u trgovini može izabrat šta hoče.
Zaželeo si je novu odjeću i japanke.
Z ženom sva na motoru odpeljala Vishva do trgovine sa odjećom.Debelo je pogledovao naokolo in njegove tamne oči su baš žarele od sreće.Prvi put u životu je bio v trgovini.Sigurno si je mislio,da sanja.Još uvijek nije dojeo,da može sam da  izabere novu odjeću  po svojoj želji. Izabraoje hlače in majicu po želji.Bio je vrlo sretan i ponosan,kad su mu u trgovini dali vrečicu sa odječom. Do sada uvjek je  nosio skromnu več od prethodnika ponošenu odječu.Pomislio sam,koliko ima ljudi,koji samo  jedanput obuče novu odječu,a zatim neče da nose,i bace.A ova djeca nema ništa da oblači.Uz pomoč botra ovo jim je omogučeno..
Onda smo otišli do trgovine sa čizmama,tamo si je izabrao neke dobre natikače.U knjigari kupili smo mu knjige   za učenje engleskog jezika.Tako,mogao bo i sam kod kuče da uči engleski tako da če lakše komunicirati s botrom govorno i pisno.
Da je bio dan potpun, odveo sam ga do  slasticarne , da se Vishva poslatka se z sladoledom.Jao kako mu je bio dobar.Govorio je malo,bio je uzbudjen  od veselja.Jedina riječ je bila HVALA!!!HVALA!!!...Do sada jeo je samo ledene kocke,koje jih prodaju na ulicama.
Zatim smo ga odveli kod kuče.Tamo se je još jednom presvukao,da smo vidjeli, kako izgleda u novoj odjeći.Izgledao je kao princ..Upravo sada ,kod kuče je došao k sebi i kazao nam kad smo odlazili,nek naručim mamici,da je mnogo voli i da se zahvaljuje i šalje ji 1000 poljupčiča. Također se Lidiji zahvaljuje i bakica,koja ji isto želi sve najlepše i neka je Bog čuva na svakom njenom koraku.Kaže,da če se je sjetiti u molitvama.
Siguran sam ,da ovo večer Vishva nije spavao i da če trajati još nekoliko vremena da če shvatiti da se to ne dešava samo u bajkama .
Hvala Lidiji,da si nama omogučila,da smo imali mogučnost osrećiti Vishva.Ona nam može biti dobar primjer.Ljudi kao je ona su pravi blagoslov.Njeno dobro dijelo vrjedno je poštovanja.
Dragi prijatelji...možete si mislit...u vremenu,u kojem neka naša djeca biraju samo dobre firme odječe ,a ova siromašna djeca živi u hudom nedostatku.
.Odlučite se i vi!Postanite ovi siromašni djeciOlakšajte jim život i pomozite za bolji sutra.Sa osrečivanjem ove djece i sebe čete osriječiti Omogučite jima djeteta vrijedan život.Bit će vam zahvalni.Kontaktirajte nas. Djeca,kojima je potrebna  pomoč objavljena su na web stranici: http://www.child-sponsor.net 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.