Saturday, 6 April 2013

Sve je spremno za priključenje struje!

Nakon radnog dana Gašper bio je umoran ali sretan, jer su postavili cijevi i kutije za priključenje struje. 


Sada je sve spremno. Graditelji mogu dovršiti svoj posao. Od susjeda smo sa nastavcima do nas povukli struju, za brže bušenje i rezanje blokova. Ovom prilikom bih se još jednom zahvalio g.Chitti Babu, vlasniku trgovine, koji nam je donirao materijal za elektriku u kući i sad je samo još potrebno spojiti struju, koju je još treba povezati sam kućom. To će nas koštati malo više, jer su nam potrebna dva električna stupa. Hvala svima koji su do sada pomogli financijski, radom ili na drugi način, da smo došli tako daleko. A veliku zahvalu dajem susjedima, koji su nas u ovim vrućinama rashlađivali sa limunadom. Također bih se zahvalio štićeniku gđe Stanislave i Sandija Gorenca, J.Philu Infant Remu, koji živi kod kuće i došao nas je pitati ako išta može pomoći. On je bio jako dobar. On je doma sad, jer je 1. travnja, država uvela 10-dnevni odmor i to zakonom propisanim, jer su se studenti počeli okupljati u znak prosvjeda protiv Šri Lanki (politički) jer je tamo ubijeno mnogo Tamila, pogotovo djece ...
Nove donacije u novcu su nam potrebne za spajanje struje i vode. Sa zajedničkom snagom ćemo uspjeti, a vas od sveg srca molimo, da nam pomognete u postavljanju LOVEABLE HOMEA. To će biti dom za sve ljude dobrog srca, i kod nas čete uvijek biti dobrodošli. Vaš doprinos će spasiti živote mnogoj djeci i starijim osobama, pošto svatko, ko ima ljubavi u svom srcu, uvijek ima nešto da pokloni, a mi ćemo biti veseli svakog, pa i minimalnog doprinosa.
Vašu donaciju možete poslati na:
Društvo botrov otrok,
Neveljska pot 16,
1241 Kamnik,
TR Banka Koper 1010-0005-0872-324 označeno CHAR_Loveable kući
ili izravno Gašperu na račun:
Western Union na naslov:
Gašper OREHEK,
Chairmen TWIMC;
No.4.Kuttiappan nagar,
Vannarapalyam,
Cuddalore-607001,
TAMILNADU-INDIJA
Zahvaljujemo vam unaprijed za svaki doprinos!

 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.