Thursday, 6 December 2012

Sriram ponovo dobio dar

Kum Andrej sjetio se i ove godine Sriramovog rođendana. To je značilo, da će dječak opet dobiti novu odjeću i cipele. Trgovina mu je poznata još od prošle godine, kada mu je kum poslao novac u poklon. Sa veseljem i pomoću moje žene odabrao je košulju i hlače, a zatim i cipele. Naravno, poslije toga htio je i sladoled kojeg je pojeo sa zadovoljstvom. Šteta samo, što nije bio njegov brat sa nama, jer je ležao kući bolestan sa visokom temperaturom.

Kod kuće, obukao je novu odjeću i lijepo je bilo vidjeti njegovo zadovoljno i nasmijano lice. Poželio je, da bi njegov otac bio sa njim, da bi se mu zahvalio i rekao mu, da ga voli. Napravio mu je lijep crtež i dozvolio, da ga slikam
Također smo zahvalni i sa mojom ženom, da smo mogli biti dio ovog prekrasnog iskustva.

Dragi prijatelji, odlučite se i postanite kumovi djeci, koja očajnički trebaju tvoju pomoć.
Hvala vam!
Kontaktirajte nas. Djeca, koja trebaju pomoć, objavljena su na web stranici http://www.child-sponsor.net i na facebooku Društvo botrov otrok TWIMC.
 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.