Monday, 6 August 2012

Sriram je za nagradu za dobar školski uspjeh dobio paket od kuma Andreja

Sriram je za nagradu za dobar školski uspjeh dobio paket od kuma Andreja iz Kamnika.

 

Andrej zamolio  mi reći Sriramu, da je sadržaj nagrada za uspjeh u školi i da se isplati učiti, ne samo zbog takvih sitnica kao što je paket, ali za sebe i svog uspjeha u životu.
Dječak je bio vrlo sretan i zadovoljan kada je otvorio i pregledao što je dobio. Unutra je sve za školu za pisanje i crtanje. Više je uzimao stvari iz paketa, više je bio zadivljen. "Oh kako lijepe stvari sam dobio. Ako bi bio moj kum Andrej sada ovdje, ja bih se mu zahvalio, zagrlio ga i rekao mu da ga volim. u školi, ja ću se vrlo potruditi. "Sve vrijeme je zahvaljivao i promatrao sadržaj.
Naša cijela obitelj bila je prisutna i svi smo se radovali s njim. Hvala Andrej što ste napravili dan svjetlija za Srirama i za sve nas. Ove noči  on sigurno neče spavat i  ne može dočekat  jutra, da stvari nosi u školu i pokaže ih prijateljima i školskim kolegima.
Andrej, Sriram me zamolio, da vam kažem od svega srca hvala, da vas voli i šalje tisuću poljubaca.
Andrei je isto tako kum djevojci Esther Monisha. Drago mi je da imamo pored  društva kumova  djece u Kamniku i kuma  Andreja, koji je kum sa srcem i dušom.
Ako želite postati kum-kuma imate mogućnost dobiti sve informacije na: http://www.child-sponsor.net/
Hvala!

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.