Thursday, 14 February 2013

Sriram i Srija ♥

Možete li zamisliti tužnu priču iz života Srije i Srirama. Živjeli su u maloj skromnoj kolibi (od blata i prekrivenoj lišćem od banane). 


Imali su mamu, tatu i skromno a sigurno djetinjstvo. Onda su iznenada osjetili okrutnost života. Izgubili su oca, a zatim i majku, koja je izgorjela zajedno sa kolibom na očima male Srije. To ju je strašno pogodilo, još uvijek često vidi scenu pred njenim očima. Dječak ima kvrgu na nozi, koja ga boli, ali ne mogu si priuštiti liječnika. Djeca su jako fina i bistra. Sad žive sa bakom i više od 90 godina starom prabakom u skladištu konopaca u neljudskim uvjetima opasnim po život. Soba je puna otrova i prašine. Baka pokušava da zaradi tako što pravi užad od kokosa, ali to nije dovoljno. Tijekom posjete Ana Favai također je posjetila i njih i bila je šokirana kada je vidila pod kojim uvjetima žive. Zbog toga im je poslala šalju poklone i bili su vrlo sretni i u zahvalnost poslali su joj crteže. Oni već imaju kume, ali oni im ne mogu pomoći u izradi kolibe, zato dragi prijatelji, sa svim svojim srcem molimo vas za pomoć. Koliba košta 400-500 eura i promijenila bi živote djece i bake i prabake. Za vaš doprinos unaprijed vam zahvaljujemo. Novac se može položiti na
TR Društvo botrov otrok TWIMC,
Neveljska pot 16, 1241 Kamnik,
Banka Koper 1010-0005-0872-324 sa obilježbom za Hut.

ili direktno Gašperju :
Western Union to: GASPER OREHEK,
Chairmen TWIMC;
No.4.Kuttiappan nagar,
Vannarapalyam,
CUDDALORE-607001,
TAMILNADU-INDIA

TWIMC bank account:
State Bank of India
TWIMC CHARITABLE TRUST ACCOUNT
No:30411201028
HOME BRANCH:00755 TIRUPPAPULIYUR (CUDDALORE)P.B.NO.1,P.O.TIRUPPAPPULIYUR,CUDDALORE,DIST:ARCOT(S)TAMILNADU 607002

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.