Friday, 3 August 2012

Srinivasan je bio oduševljen i iznenađen!

Kuma Erika Žagar poslala je paket za Srinivasana (mislim da se sjećate dječaka s psom, za kojeg  smo bili u potrazi za kuma.

 

Dječak je veliki ljubitelj životinja. Na cestama  prikuplja pase i donosi jih kuči, jer mu je  žao za njih).
Srinivasan je bio iznenađen i sretan. Nije došao do riječi od  čuđenja. Nije mogao vjerovati, da je istina ono što vidi. Dobio je  tako veliki paket, kojeg  jedva drži u svojim rukama. Čudenja nije bilo kraja. Odmah  je bio odjeven u novu košulju i hlače, koje su bile,  kao da su prilagođene za njega. Sretan je bio školske torbe koju  je več dugo želio, ali nije mogao kupiti. Sve je to bilo u paketu, a osim toga i još sve što je potrebno za školu: sveske,  pun školski pribor,…
Zahvalnosti nije bilo kraja. On je istraživao i gledao ono što je dobio i bio je zaprepašten. Osim toga on je rekao: "Koliko ja imam dobru mamu u Sloveniji. Kako bih želio, da bude uz mene , da je zagrlim i kažem:  mama volim te. "
Radovali smo se i mi također, kad smo gledali kako je sretan i zadovoljan.
Hvala Erika! Lijepa noć nam je bila uljepšana, a posebno Srinivasanu. Ne vjerujem da je spavao noću. Siguran sam, da je kasno noću kod kuće pregledivao stvari. I sa kojim če zadovoljstvom ići u školu s novim torbom.  HVALA OD SRCA!
Srinivasan rekao mi je , da vam kažem od sveg srca hvala, da  vas voli i šalje vam hiljadu poljubaca i želi vam sve najbolje u životu.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.