Saturday, 5 January 2013

Školske stvari za djecu!!

G. Gasper Orehek, predsjednik TWIMC je vrlo sklon siromašnoj siročadi. Pomaže preko dvije stotine školske djece. 


Smatra da svako dijete ima pravo na ljubav, privrženost, razumijevanje, kao i na pravilnu prehranu, smještaj, medicinsku skrb, besplatno školovanje, priliku da postanu korisni članovi društva i da razvijaju individualne sposobnosti, a ta prava trebaju uživati bez obzira na rasu, spol, vjersko opredjeljenje i društveno porijeklo.
Djeci od prvog do petog razreda osnovne škole St. Joseph (Sv. Josipa) u sjevernom Vazhudalampetu je poklonio olovke, bojice, crtaći pribor i ostale školske potrepštine uz pomoć Tine Gams, predsjednice zavoda LU iz Slovenije, u sklopu programa "Djeca crtaju ljubav". Među darovima je bio i papir na kojem su djeca s radošću stvarala slike ljubavi. Ravnatelj škole g. V. Sundaravaradam je, kao i djeca, bio vrlo zahvalan na uručenim darovima. Zahvaljujući pomoći zavoda LU više od pedesetero siromašne djece je dobilo školske potrepštine. Sada ona mogu radosno crtati ljubav.
Djeca i gospodin Gasper zahvaljuju Zavodu LU - love is universal.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.