Thursday, 30 August 2012

Raja ima novi auto!

crtanje zahvaljujući obitelj Božić <3

crtanje zahvaljujući obitelj Božić <3

Da li se sjećate kad je Raj imao rođendan? Njegovi Kumovi obitelj Božić mu je slala novac.

 

Dobio je tortu, otišli smo u kupovinu, a kao što znate, osim odjeće kupili smo i za mamu stvari koje treba u kuhinji. Sada su djeca obitelji Božić slali dar za Raja po pošti. Paket je bio velik kao on. Mi smo svi gledali sa zanimanjem što je u njemu. Dobio je veliki auto. Raj bio je nevjerojatno iznenađen i sretan automobila, koji jedva drži u svojim rukama. Ovo je prvi autić u njegovom životu.  Rekao je,  da će ga odvesti u školu, da pokaže razredu. Oči su mu sijale. Ne mogu opisati opisati sreće. Do sada bio je u većini gladan i na igračke nije usudio ni pomišljati. Sada kada ima kumove njegov život je potpuno drugačiji. Ponosno ga je nosio kući.
Djeci obitelj Božić od srca hvala. Sve zajedno lijepo pozdravlja i želi sve najbolje. On kaže da vas voli , da če moliti za vas, i šalje vam puno poljupca.
Dragi prijatelji pomislite ... tako je malo potrebno, da se nekome promijeniti život na bolje. Kakav je naš svijet? Naša djeca izaberu što jesti,  kaju  igračka imati. Drugdje, oni su sretni i zadovoljni ako imaju nešto za jesti prije odlaska u krevet. Na igračke čak ne usuđuju misliti. Što mislite, kako bi bilo ako bi oni koji može dali samo nekoliko eura, tako da drugi ne bi bili gladni. O, Bože!  Dodirni se  onih koji imaju i koji mogu dati.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.