Wednesday, 15 August 2012

R.Sharmila i E.Priyadrshni imaju prekrasne kume!

G. Marko Celarc i gospođa Marina Zavski Celarc napravili su ugodno iznenađenje i radost štićenicama , kad su  poslali paket i također novac za sladoled i kolače.


Djevojke su bili iznenađene i oduševljene nad paketima. Nisu mogle vjerovati da je istina. Također su impresionirane koliko je velik paket primljen. Zahvalnosti nije bilo kraja.
Sharmila je impresionirana koliko je dobar otac. Priyadrshni pa, kako je  dobra majka.  Objasnio sam im da obje imaju istu majku i oca i da, kao što bi se moglo nazvati, su sestre. One su bile oduševljene, da imaju iste roditelje. Odmah su se sprijateljile, sjele zajedno na pod počele otvarati pakete i vidjele što su dobile. Dobile su naušnice, boje olovke, markere, torbu, odijlo, kopče za kosu, itd. ..... Jedan drugi su pokazivali ono što su dobili. Najviše  su bili oduševljeni odjeću i torbe. Priyadrshnini  i Sharmila su sve pokazivali majki i baki, koji su došli s njima.
Čak i kad če doči kući će opet gledati  darove iz Slovenije. Vidim kako će reći i pokazati drugoj djeci što su dobile. Siguran sam da noć neće spavati od radosti.
Kad sam im rekao, da sada idemmo na  kolač i sladoled su ostali bez riječi.  Kada su napokon govorile su me pitale, ako je to točno ali  se šalim. Objasnio sam im da njihov otac i majka šalju novac, da ih vozitim na tortu i sladoled, malo nešto slatko. Oni su rekli da sada žele zagrliti mamu i tatu i , daa ih vole. Jedna za drugom su ponavljale: "Reci tatu i mami, da se zahvalimo,  da ih volimo,  želimo jima sve najbolje i , da im šaljeva tisoču poljubca.... taj dan neće nikada zaboraviti u svom životu.
Kad smo  ih sa autom vozili na biskvit,  ja sam jima  naručio tortu, a zatim sladoled. Očke su im sjale od radošću. Oni su rekli da nikada nijsu jeli tako dobar kolač, te, da po prvi put u životu jede sladoled. Baka je zahvalna Bogu, jer to je tako dobar za njih i je slao tako dobre kume. I baka i mama su od srca zahvalne, žele vama sve najbolje, nek bude Bog s vama, i nek vas čuva  na svakom koraku, i da će moliti za vas.
Zahvaljujem  vamai ja da  smo imali šanse, da možemo uljepšati i oduševiti vaše djevojčice. Hvala na telefon koji ste nam slali za sirotište. Mi ćemo ga dobro upotrebiti. Nadamo se, da će i drugi ljudi biti poput vas , da može više djece iči u školu, a pogotovo imati život bez gladi i iskorištavanja.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.