Tuesday, 3 July 2012

Prva kupnja sa više djece 1.7.2012

U nedjelju je bio vrlo naporan i nevjerojatno lijep dan za Gašpera, jer ga je proveo u društvu djece koji imaju kumove u Sloveniji.

 

Djeca su bila vrlo sretna. To možete vidjeti po nasmijanih licih i svjetlucave oči od radosti.
Gašper kaže: "Moje srce pjeva od radosti. Sa djecom  zaboravim  sve nevolje i naporan rad, osjećam  se mlađim..."
To je dan kojeg djeca i Gašper nikada neće zaboraviti. Prvi put  je organizirao grupnu kupovinu s djecom koji su dobili novac od njihovih kumova kao poklon za rođendan. Gasper vozio je djecu u šoping, na sladoled i ručak u restoranu.
Uz njih su uzeli A. FRANCINA ANCY, budući da je njena kuma Katja SEVŠEK prije nekoliko dana izrazila želju,  da bi bila vrlo sretna, ako bih Gašper odvezao Ancy na sladoled. Bilo je ugodno i radosno iznenađenje. Bila je sretna, zajedno s drugom djecom. Gašper je vidio, da Ancy nema cipele (sandale su strgani i došla  je bosa) i kupio joj je sandale i zajedno s ostalom djecom odveo je na ručak.
M.ATHEESWARI je za novac koji je dobila za rođendan od kume Suzane Fink kupila novu odjeću i školsku torbu. Ona je bio presretna, jer je slobodno izabrala ono što je željela. Sladoled i ručak u restoranu bio joj je vrlo dobar.
JOHN PAU, štićenik je kume imenom AVRELIJA TRAFELA. Ona je slala  novac za rođendan, a on je sam izabrao odjeću i obuću. Veliko iznenađenje bila je torta od kume. Sva djeca i administratori su mu čestitati i tortu je podijelio. Nikada u djetinjstvu nisu slavili rođendan, a kamoli da bih dobili takve lijepe darove, pa čak i tortu. To će biti nezaboravno slavlje rođendana. John Pau također želio je čokoladu. Budući da Gašper nije uspio kupiti, dao mu novac za kupnju. Njegova sreća i zadovoljstvo vidi se  na fotografijama. Sladoled i ručak su mu još uradili dan savršen.
M.NATIYA je od njezinih kuma Mateja Požar i Majda Piko već dobila tortu, koji se naručiti putem   web  www.lovenwishes.com. Kroz ove stranice su više puta naručili tortu i  vrlo je ukusna. Natiya jeza poslan novac odabrala odjeću, obuću i školsku torbu.
Djeca su zaprepašteni ... kako kumovi  znaju kad imaju rođendan, čak i kad oni sami ne znaju. A kako lijepo su osjećali kad su oni mogli odabrati vlastitu odjeću i sve što im treba. Jučer su bili gladni i bez budućnosti, ali danas oni imaju tako dobre i brižne kumove. Djeca često ih zovu mama i tata i su zahvalni i vole ih sa svim njihovim srcima.
Kumovi, Gašper vama govori:.. "I ja bih se iskreno zahvalio,  što ste  mi dali priliku, da osretim djecu i se veselim sa njima. Kumovi to što vi radite  je vrijedno svega divljenja.  Sreatan sam  jer vidim, da u našem voljenom svijetu ima sve više i više ljudi poput vas. Svi ste vi promjer za sve nas. "
Dragi kumovi i prijatelji ... uživajte dok gledate slike iz koje sja sreća djece.  Akojoš  niste ... odlučite se za sponzora i omogućitei sreću djeci. Oni to zaslužuju, zar ne?

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.