Saturday, 19 January 2013

Poklon Shiyamu za rođendan!

Oh, kako  divnu kumu ima Shiya. Hvala Bogu, da ima takvu dobru kumu kao je Farhiye Hassaballa. 


Čak ni sam nije znao, da ima  rođendan,  ali je njegova kuma (majka, kao što  ju zove) znala. To je bilo  divno iznenađenje, kada je saznao, da ima rođendan i da je njegova majka slala novac, da može iči  u dućan,  odabrati i kupiti ono što on želi. On nije imao torbu za školu i to je poželio. Tako sam ga vozio do trgovine s torbama u koji je on sam izabrao torbu i ppribor. Sadće biti sretan, da ide u školu  s novim torbu i priborom. Zatom sam ga vozio u dućan s knjigama, gdje sam kupio mu knjigu za engleski profinjenosti. Da će biti dan  još više savršen sam ga  vozio na sladoled. Do sad je , samo jeo kockice leda, koji se prodaju na ulicama. Oh, kako je bio dobar. Govorio je vrlo malo, jer je  bio prilično izvan sebe od sreće. Jedina riječ je HVALA! Kad sam ga vozio kući mi je rekao: "koliko dobra je moja majka u Sloveniji. Volio bih, to je sada pored mene, bih je zagrlio i rekao: mama volim te. " Na kraju mi je naručio reći mami, da je on voli, joj je iskrenu zahvalant  i šalje joj  vagon poljupca.
Hvala Farhiye što ste  nam omogučila, da možemo osretiti vašeg Shiyama. Dječak zna, da ste u mislima uvijek s njim, a i on puno misli na vas. Vaš čin je vrijedan divljenja i vi ste primjer svima.
Želim da i druga djeca dobitje sponzore i neče bili gladni. Bilo bi lijepo vidjeti sretnu djecu, da ne brinu za ono što jedu i kako oni žive, pa vas dragi ljudi dobreg srca pozivam botrstvu. Pomozite djeci u bolji sutra bez gladi i uz mogućnost školovanja. Djeca koja trebaju pomoć su objavljeni na web stranici: http://www.child-sponsor.net/ i fb Društvo botrov otrok TWIMC.


 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.