Saturday, 9 March 2013

Početak izgradnje Loveable Homa!

Izgradnja je počela na 25/2/2012. Na taj dan imamo hinduistički praznik i moja supruga Clements ostala je kod kuće.


No, nije imala praznik nego je sa mnom već u 5:00 ujutro krenula od kuće. Rad smo započeli u 7:00 u jutro i to na vrlo vrućem danu. Kiše ove godine nismo imali, pa smo bili vrlo zadovoljni kada smo dobili spremnik sa vodom. Zidar radi od 09:00 do 17 sati, te je dobrovoljno, besplatno radio od 07:00 do 18 sati navečer. Tri sata dodatnog rada bio je njegov doprinos Loveable Homea. Želio bi pomoći više, ali ima puno obitelji koju preživljava, a novca nema. Na taj način svaki duži radni dan  od plaćenog biti će doprinos u sirotište. Hvala mu od srca, kao i drugim ljudima koji su bili sa njim zajedno odlučili pomoći na ovaj način.
Temelji su završeni danas. Bili smo vrlo vrijedni, svatko radi nešto, netko zida, drugi reže, skraćuje, savija željezo, ...
Moja supruga je noćnim autobusom vratila se u Cuddalore, jer ima školu, a ja sam ostao u selu da dovršimo posao. Za dva dana ćemo izgraditi do krova i kat bude prekriven, a onda ćemo ga ožbukati.
Želio bih se zahvaliti svima koji nam pomažete u izgradnji Loveable Homea. Također molim sve prijatelje da se odazovu i pomogne nam izgraditi Loveable Homea. Svaki, čak i minimalan iznos puno znači, jer je dat od srca. Na kraju, Loveable home bit će dom za sve nas i svi ćete uvijek biti dobrodošli. Hvala vam!
Donirani iznos može biti poslan zbog nižih troškova banke na
Društvo botrov otrok,
Neveljska pot 16,
1241 Kamnik,
TR Banka Koper 1010-0005-0872-324 označeno CHAR_Loveable kući
ili izravno Gašperu na račun:
Western Union na naslov:
Gašper OREHEK,
Chairmen TWIMC;
No.4.Kuttiappan nagar,
Vannarapalyam,
Cuddalore-607001,
TAMILNADU-INDIJA
Zahvaljujemo vam unaprijed za svaki doprinos!

 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.