Wednesday, 16 January 2013

Parimala!

Kum Matjaž Rogelj poslao je paket za njegovu štićenicu Parimalu, kao je uradila i njegova kćer Špela za svoju štićenicu Cithru. 


Parimala je u našoj poslovnici Dindigal. Za Parimalu je bio dar vrlo ljepo iznenađenje. Sa zadovoljstvom je otvarala paket. Kad je vidjela koliko je dobila ostala je sasvim bez riječi. Ona se samo smijala i uživala beskrajno. Nakon što je sve pregledala, ona me je zamolila, da vas Matjaž pozdravljam, se zahvalim i vam kažem, da vas voli i jako je zahvalna.
I ja bih se zahvaliti od srca, daste  mi omogučili,  da mogu učiniti Parimalo sretnim. HVALA! Vaš čin je vrijedan divljenja svih. Neka Bog bude s vama i čuva na svakom koraku.
Dragi prijatelji, možete također odabrati i omogućiti djeci i život bez gladi i uz mogućnost školovanjaa. Djeca koja trebaju pomoć mogu se naći na web stranici http://www.child-sponsor.net ili na facebook Društvo botrov otrok TWIMC.


 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.