Thursday, 24 May 2012

Papiri za izgradnjui sirotišta i kuće za starije su uređenI!!!

Wow super vijest! Danas 21.05.2012 se je Gašper dogovoriti se s mještanima, koji su siromašni seljaci ali imaju dobro srce. 

 

U selu po imenu Iruppukurichi, što je samo 40km udaljen od Cuddalore odlučili su se donirati zemljište TWIMC-u za izgradnju sirotišta i domova za starije osobe. U tom selu i okolini imamao 15 djece pod pokroviteljstvom kumova Slovenije. Ovdje i u oklini žive vrlo siromašni ljudi. Djeca obično samo s jednim roditeljem ili bez njih žive siromašan život , kolibe su pune nametnika, a za vrijeme kiša je tekuća voda u kolibama. Stariji ljudi su prepušteni vlastitoj gladi i najviše puta spavaju za cestama. Poljoprivrednici (Anthony Sammy, PannerSelva, Periyanayagam, Alphonse, Chinnapan Irudaya Sammy, Pushpa Raj,Adaikala Sammy,Sammy Palthasar i Lourdu) su navduševljeni o Gašperovom zalaganju za siromašne i zato su darovali zemljište, u zamjenu Gašper će uz našu pomoć sagraditi sirotište i dom za starije. Gašper je zahvalan svim ljudima dobreg srca, koji čeju, da pomažu izgraditi sirotištei i domza starije osobe. Hvala svima koji žele da se pridruže kako bi se izgraditi sirotište. Naovoj sliki je Gašper s mještanima. Svi radovi su organizirani i izgradnja može početi. Ovo je za Gašpera i njegovi kolege, kao i za sve nas veliki dan. Najbolja stvar je, naravno, za sve one koji će biti u mogućnosti naći sklonište, hranu i zdravstvenu skrb, gdje se obično nitko ne brine o njima.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.