Wednesday, 14 March 2012

Oh kako su bili sretni

Subota je bio poseban dan koji nije bio kao i svaki drugi dan. 

 

Budući da sam imao sastanak sa glavnom uciteljicom najsiromašnije škole oko Cuddalore.
Prije nekoliko dana sam dobio dva paketa s novim odjelima iz Slovenije. I tako smo koristili priliku da mogu podjeliti odjelai više od 70 siromašnoj djeci.
U to vrijeme sam se sjetio ravnateljice u St.Sabestion midle school, koja je mnogo puta pitala ako bi mogao pomoći djeci u njezinoj školi koji su vrlo siromašni.
Sam dolazak u školi bio je različit od ostalih dana. Djeca i učitelji u školi nestrpljivo su čekali da će mi zaželjeti toplu dobrodošlicu.
Osmijeh na licima mi je rekao sve.
Mi smo obuklii sve dječake 6,7 i 8 razreda. O kako su bili sretni. Od srece i radosti vriskali poskakajuci. Radovalesu se i njihove učiteljice. Puno su se zahvaljivali. Bili su toliko oduševljeni i nisu imali riječi naviještati svoju zahvalnost.
Osjećaj je jedinstven od radosti kad sam vidio kako su djeca sretna.
Najveća sreća je osrecivati ljudi , a posebno djecu i nema boljeg osjećaja.
Hvala vam Lidija i Igor za ovu priliku. Stvarno ste prekrasni i puni ljubavi. Srdačno se zahvaljujem vama Ana Fava i Marko Vrhovnik, koja sta omogučila donacije i pripomogla,da možemo osretiti toliko djece. Također bi se zahvalio svima koji ste donirali odjeću iz dubine vasega srca i pomogli nam obuči više od 70 djeca s novim i dobrim odjelima.
SRDAČNA ZAHVALA SVIMA!!!HVALA!!!HVALA!!!HVALA DRAGI MOJI PRIJATELJI!!!
 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.