Tuesday, 5 February 2013

Neža Vampel napravila je Abishu vrlo sretnom!

Ovo je bio drugi put Abishi za kupovinu, koju je omogućila njezina kuma. Odabrala je haljine za nju i njezine mlađe sestre. 


Došla je bosa jer nije imala cipela, zato je kupila i dvoje japanki. Sada ima novu haljinu i obuću te je jako sretna zbog toga. Također je kupila dvije knjige na engleskom. Na putu kući zaustavili smo se za sladoled, kojeg je željela najviše. Kod kuće preobukla se u novu odjeću i bila je vrlo lijepa. I to ne samo zbog odjeće, nego i zbog sretnog lica. Na kraju zahvalila se kumi uz pjesmu. Zamolila me da vam se zahvalim i pozdravim vas.

Želio bih vam se i sam zahvaliti, jer sam napravio Abishu sretnom uz vašu pomoć. Taj dan je bio lijep i nezaboravan za sve nas. Želim, dragi moji prijatelji, da i vi odlučite i postanete kum djetetu u Indiji. Ta djeca žive u gladi i trebaju raditi da bi preživjeli. Uz vašu pomoć, oni će imati život dostojan djeteta. Hvala vam! Imena djece koja treba pomoć, objavljeni su na web stranici: http://www.child-sponsor.net i na Facebook stranici Društvo botrov otrok TWIMC.
 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.