Monday, 7 January 2013

Lakshmi!

Kuma Petra Melanšek i Vivapen d.o.o. poslali su nam veliki paket sa puno olovaka, flomastera, naliv pera ...


Štićenica Lakshmi bila je vrlo iznenađena i zadovoljna zajedno sa svojom sestrom i bratom. Tako velik paket, pun raznih školskih potrepština, nisu još nikad vidjeli. A nismo razveselili samo njih, nego smo poklon podijelili među više od stotinu djece. Svaki od njih je pretraživao i gledao što je dobio. Svi su se zahvaljivali i sijali od sreće. Za svu tu djecu bio je ovo nezaboravan Božić. Lakshmi se pohvalila, kako dobru majku ima tamo daleko u Sloveniji, koja je i poslala ovaj veliki paket. Sijala je od sreće i sa veseljem podijelila paket sa bratom, sestrom i drugom djecom. Svi smo bili radosni, a djeca su od veselja zaplesala i zapjevala. Zamolili su me, da vam se zahvalim i pozdravim vas. Šalju vam poljupce i pozdrave. Također bih se i ja u ime svih roditelja, skrbnika i nastavnika zahvalio za ovaj predivan čin.
Ova akcija je vrijedna divljenja. Kad usrećimo djecu pomoću kumova, uvijek pomislimo i na djecu, koja su na cesti, gladna i koje čeka okrutna sudbina. Molim vas, dragi prijatelji, odlučite se i pomognite putem kumovanja, kako bi nam pomogli spasiti tu djecu od neizbježnog. Imena djece, koja hitno trebaju pomoć, mogu se naći na web stranici: http://www.child-sponsor.net ili na Facebook stranici TWIMC Društvo botrov otrok.

 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.