Tuesday, 7 August 2012

Kume Mateja Požar i Majda Piko su opet iznenadili

Kume Mateja Požar i Majda Piko su iznenadili opet i naručili preko interneta za novu štićenicu Jayakreenu i  poslali kolačiće i igračke. 

 

Kolačići su došli prošle subote predao sam ih  u nedjelju, igračke su stigle tjedan dana kasnije i oni su došli opet  u subotu.
Veće iznenađenje i radost joj ne biste mogli dati. Jayakreena je otvarala darove s žarom u svojim očima od  sreće. Zahvalila je bezbroj puta : HVALA, HVALA, HVALA! Iako je bila umorna od putovanja autobusom (joj je mjesto 50 km udaljeno od Cuddalore) želela se je igrati kontinuirano.
Također je pokazala da se je naučio  u školi  prvo slovo Tamil abecede i da zna pisati brojeve jedan i dva. Sve to se vidi i na fotografijama od dva posjeta kod nas kad je ona dobila kolačiće i igračke. Rekla je da želi vrlo brzo naučiti pisati, da može  majki (Mateji i Majdi) napisati poruku.
Ona me je zamolila,  da vam kažem da vas volim i šalje  tisuću poljubaca.
Zajedno s njom Također smo uživali i mi. Hvala vam od sveg srca, da smo mogli osretiti  vašu djevojku. HVALA,HVALA, HVALA!
Mateja i Pika ... Vaš rad je vrijedan sveg  divljenja. Srce je vaše dobar primjer za sve nas. One su kume  Ranjithi i Natiji, također su pomogle tijekom cyclona pokriti krove svojim djevojkama i ostalima, kupili su kozz i kokoši, poslali igračke, rođendanske torte za djevojčice, doprinijeli su kupnji invalidskog kolica za Karthika, za paketeu Indiju,  obnovi spaljene kuće, pomoć odtaloj djeci, itd ....                   Dragi prijatelji odlučite se i postanite kumovi i vi. Odlučite se pomoći djeci za dijeteta vrijedan život bez gladi i iskorištavanja. Pogledajte  na našu web stranicu: http://child-sponsor.net/ da nas kontaktirate za više informacija.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.