Wednesday, 6 March 2013

Kuma Milojka Šerbec Turk je usrećila njezinu štićenicu Bhuvaneshwari i njezinu majku!

Nesreće kerozinom dešavaju se dnevno. Žene, djeca, čak cijele obitelji stradaju u eksplozijama kerozina. 


To se desilo i Andeli i njezinoj majci, kojoj je bila gospođa Milojka kuma.
Kada se gđa Milojka odlučila da postane Bhuvaneshwari kuma, odlučila je kupiti im plinski štednjak, da se takva nesreća ne bi ponovila. Sada majka može s ponosom i bez straha kuhati i to puno brže. Obje su bile iznimno sretne. Kao i uvijek, odveo sam ih i u slastičaru i djevojka je bila oduševljena,  pošto je mogla jesti sladoled. Njena majka je bila prehlađena, pa smo radije naručili desert. Obje su neizmjerno zahvalne kumi i lijepo je pozdravljaju i žele joj sve najbolje. Rekle su da će moliti za nju. Djevojčica je također napisala pismo i nacrtala crtež za kumu. Također vam zahvaljujem u mom imenu. Bhuvaneshwari je iznimno inteligentna i siguran sam da će gospođa Milojka biti ponosna na nju.
Odlučite se i vi! Postanite kumovi ovoj siromašnoj djeci. Vrlo je malo potrebno da se nacrta osmijeh na njihova lica i da se im omogući krov nad glavom, hranu, obrazovanje, zdravstvo, znači djece vrijedan život. Bit će vam zahvalni. Kontaktirajte nas. Imena djece koja trebaju pomoć su objavljena na web stranici http://www.child-sponsor.net i na Facebooku Društvo botrov otrok TWIMC.

 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.