Tuesday, 5 February 2013

Kuma Anja Štular napravila je Jayaseeli sretnom!

Kad sam rekao Jayaseeli da joj je kuma poslala novac, bila je vrlo iznenađena, jer ona nije ni znala da joj je rođendan. 


Po prvi put u životu otišla je kupiti novu odjeću i obuću, i bila je malo uplašena. Kad je pogledala što kupiti, našla je dvije haljine koje je odabrala sa velikom radošću. A budući da su joj sandale već premale, odabrala je i vrlo lijep i kvalitetan par japanki. Također je kupila knjigu na engleskom jeziku, a onda smo se odvezli na sladoled, koji je za svu djecu, kao i nju, nešto posebno.
Kad se je presvukla u novu odjeću u našoj kući, skakala je od radosti. Zahvalila se kumi pjesmom. Pozdravlja vas i zahvaljuje vam od srca. Zahvaljujem vam i ja, budući da ste mi omogućili da ju napravim sretnom.
Dragi prijatelji, uz vašu pomoć mogu učiniti čak i više djece sretnom, te ih spasiti od siromaštva i gladi. Imena djece koja trebaju pomoć su objavljena na web stranici: http://www.child-sponsor.net i Facebook stranici Društvo botrov otrok TWIMC.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.