Friday, 5 April 2013

Kuća je pokrivena!

Sretni smo da sve ide prema planu i želimo i dalje da bude tako. Kuću smo u subotu 17/03/2013 obložili sa hladnim pločama. 

 

Ovi paneli pomažu, da nije previše vruće, a i vrlo su izdržljivi, jer su zaštićeni s posebnim premazom. Malo su skuplji od običnih, ali puno kvalitetniji.
Clementso i ja dan smo proveli u ugodnom društvu djece koja već imaju sponzore, a i nekih od njih, koji ih očajnički trebaju. Budući da je bila nedjelja, a sljedeći dan slobodan za djecu, pridružili su nam se, i također njihov nastavnik. A.RATCHAGAR je vođa, organizator, i odgovoran za dopunske nastave, a kad bude kuća sagrađena, bit će zadužen i za ljetni kamp. Oko kuće ima puno suhe trave i grmlja i otpada. Odlučili smo da počnemo uklanjanjem grmlja i čišćenjem okoline LOVEABLE HOMA. Pod vodstvom učitelja A.RATCHAGARA djeca su bila sretna i dobrovoljno su započela uklanjanjem trave i otpadaka. Nastavnik je sa sobom donio nekoliko paketa keksa i pola kilograma slatkiša da nagradi malu djeca za njihovu marljivost i tako im napravi ljepši dan. Susjed se pobrinuo za limunade. Tijekom stanke, kada su se djeca zaslađivala, ja sam spomenuo da bi bilo dobro da nekoliko djevojaka, koje plešu zajedno, počnu i vježbati zajedno. Tako kada bismo nekoga posjetili, mogli bi pripremiti plesni program. To je dovelo do uspostave TWIMC plesa u kojoj plešu: R.RUFINA PRIYA, A.AMLA JASMINE, A.FRANCINA ANCY, G.SHEEBA BENITA MARIJA i A.PHILOMAL. Sa nastavnikom su brzo pripremili svoj debi, i svim nazočnim napravili dan. Malo nakon 18:00, kuća je pokrivena i sa ženom smo bili umorni, ali s radošću u srcima vratili se kući u Cuddalore.
Hvala svim kumovima, prijateljima i ljudima dobrog srca, koji su pomogli da možemo pokriti kuću. Sada moramo još ometati, spojiti struju, a zatim bušiti za vodu, to što seljani najviše čekaju, jer idu po nju vrlo daleko. Novac od donacija nestao je trebaju nam nove donacije za spajanje struje i vode. Sa zajedničkom snagom to možemo učiniti, tako da od sveg srca, molimo Vas da nam pomognete u postavljanju LOVEABLE HOMEA. To će biti dom za sve ljude dobrih srca i kod nas ćete uvijek biti dobrodošli. Vaš doprinos će spasiti živote mnogih djeteta i starijih osoba, jer svatko tko ima ljubavi u svom srcu, uvijek ima nešto što može da pokloni. Bit ćemo veseli svakog i najmanjeg doprinosa. Vašu donaciju možete poslati na:
Društvo botrov otrok,
Neveljska pot 16,
1241 Kamnik,
TR Banka Koper 1010-0005-0872-324 označeno CHAR_Loveable kući
ili izravno Gašperu na račun:
Western Union na naslov:
Gašper OREHEK,
Chairmen TWIMC;
No.4.Kuttiappan nagar,
Vannarapalyam,
Cuddalore-607001,
TAMILNADU-INDIJA
Zahvaljujemo vam unaprijed za svaki doprinos!

 

Sretni smo da sve ide prema planu i želimo i dalje da bude tako. Kuću smo u subotu 17/03/2013 obložili sa hladnim pločama. 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.