Sunday, 17 March 2013

Kuća je izgrađena do krova!

Sinoć sam došao kući kasno. Bio sam jako umoran, ali neizmjerno sretan. Tri dana zajedno sa zidarima me pomladilo za tri godine. 


Također sam im pomogao najbolje što sam mogao. Sve poštivanje zidaru, asistentima, osobito ženama, jer su bili vrlo vrijedni. Ovako teški rad u ovim uvjetima i vrućinom nije lak. Uspjeli smo izgraditi kuću do večeri i bili smo sretni.

Sada nam je hitno potrebna pomoć, jer nam je ponestalo novca od donacija. Potrebne su nam nove donacije za spajanje struje i vode. Bez vaše pomoći nećemo uspjeti, tako da vas od sveg srca molimo da nam pomognete da postavimo Loveable home. To će biti dom za sve ljude dobrog srca i kod nas ćete uvijek biti dobrodošli. Vaš doprinos će spasiti živote mnoge djece i starijih osoba. Svatko tko ima ljubavi u svom srcu, uvijek ima nešto što može da podijeli i bit ćemo sretni svakog i najmanjeg doprinosa.
Donirani iznos može biti poslan zbog nižih troškova banke na
Društvo botrov otrok,
Neveljska pot 16,
1241 Kamnik,
TR Banka Koper 1010-0005-0872-324 označeno CHAR_Loveable kući
ili izravno Gašperu na račun:
Western Union na naslov:
Gašper OREHEK,
Chairmen TWIMC;
No.4.Kuttiappan nagar,
Vannarapalyam,
Cuddalore-607001,
TAMILNADU-INDIJA
Zahvaljujemo vam unaprijed za svaki doprinos!


“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.