Friday, 18 January 2013

Kamatchi!

Ne mogu vama opisati ono oduševljenje i iznenađenje koje je napravila kuma Darinka Hojnik za Kamatchi slanjem novca za kupnju za Novu godinu. 


Zahvalna je Bogu da joj je dao dobru mamu. Ona mi je rekla kako je želi zagrliti i reći joj kako jeko je voli. Od sreče je pjevala pjesmu radosti. U trenutku kupnje bila me je u veliku pomoć za drugu djecu. On je vrlo sigurna i preuzela je ulogu vođe. Poznavanje engleskog jezika  dobro napreduje i pomogla mi je pojašnjivati djecu i prdavaocima oko trgovine.
Ona je htjela vrlo dobru odjeću i uzela je dvoje i malo više kvalitnije sandale koje su vrlo lijepe. Da bi sve bilo još ljepše stali smo oa slastičarne. Vrlo sretna je bila kad je pojela sladoled, jer to joj je bio prvi u životu.
Kad je otišla mi je naručila, da kežem kumi, da je beskonačno ljubi, da je od srca zahvalna, je  pozdravlja, se sjeća u svojim molitvama i šalje joj tisuće poljubaca.
Ja sam isto  tako  zahvalan što ste mi dopustili, da osretim vašu štičenicu.
Njezin rad je vrijedan svih divljenja. Svima od nas je  primjer. Ljudi poput nje su pravo blago života.
Postanite kumovi  i spasite djecu, koji živi teško. Djeca koja  hitno treba pomoć mogu se naći na web stranici: http://child-sponsor.net/en/Children.html ili na Facebook stranici Društva botrov otrok TWIMC. Hvala vam u njihovo ime!

 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.