Wednesday, 7 November 2012

K.Deepika je prvi put slavila rođendan!!!♥

Deepika je za rođen dan od kumova Eve Barbare Viličnik i Saša Turnšek dobila novac, da kupi ono što želi. 

 

Bila je presretna i iznenađena u isto vrijeme, zapravo nije ni znala, da je bio njezin rođendan.
Moja supruga i ja uzeli smo motor i odvezli djevojčicu do dućana s odjećom. Ovo joj je bio jako poseban dan. To je bilo prvi put u njezinom životu, da ide u dućan s odjećom i biti u mogućnosti odabrati novu haljinu. Nikada nije imala nove haljine, pa je bila posebno ponosna, kada je otišla od trgovine sa svojom novom haljinom u torbi.
Kao svu djecu dosada, sam i nju odveo na sladoled. Također radost je gledati djete kad prvi put u svom životu jede  sladoled.
Kad smo se vratili u naš dom, ona se odmah presvukla u novu haljino i bila  jako lijepa. Jako sam sretan, jer znam, da čete i kumovi uživati gledajući slike. Zahvaljujući  kumu i kumi, što se meni dopustili , da napravim takvu veliku radost Deepiki, budući da je to njezin nezaboravan dan, koji nikada nije ni u snovima mogla zamisliti.
Deepika me zamolila, da vam se zahvalim i vama šalje  hiljadu poljubaca.
Dragi prijatelji, postanite kumovi  i omogućite djeci život bez gladi i mogučnost školovanja.                         Sve informacije dostupne su na web stranici http://www.child-sponsor.net/  ili na FB stranici TWIMC.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.