Sunday, 8 July 2012

HITNO!!! Molimo pomoć obitelji s troje djece kojima je izgorjela kuća!

Dječaka G. Franklin Das, Alex Raj i njihova sestra Sheeba žive sami s majkom koja je dijabetičar, a prolazi kroz teško obobje. 

 

 Za Raj Alexa i Sheebo se traži kum  a Franklin Das ih već ima. Prije nekoliko dana se je dogodila strašna tragedija. Spaljena jim je kuća i sve je bilo što je bilo u njoj. Sada je sve što imaju haljina koju imaju na sebi i to je sve. Zapaljena je školska odjeća, torbe, bilježnice, knjige i sve ostalo. Također spalili su se  svi dokumenti i hrana koje i nije bilo mnogo. Ranije su bili često gladni, a sada su ostali bez svega.Za majku je Clementsa, supruga g. Gašpera  donirala Sari, da  imati šta obuči. Spavaju pod stablom i kuhanju (to što  doniraju susjedi, koji i sami nemaju dovoljno) i to je sada njihovi život. Dragi prijatelji, ljudi dobrih srca ... molimo pomoć. Svaki euro će biti dobrodošao, da stave svoj dom prije doba monsuna. Očajnički trebaju hranu i školskog pribora, uniforme, ... Mnogo puta ste već pokazali, da znate kako pomoći ljudima u nevolji . Molimo pomozite ponovo.  ( Za sloveniju:  da biste izbjegli troškove dobrovoljnih priloga može biti poslan na račun Društva kumova djeci u TWIMC Banke Koper, TR 1010-0005-0872-324, društva i strukturiranje TWIMC organizacija u Indiji, koji će osigurati da će vaša pomoć doći u prave ruke). Možete i prenijeti novac direktno na račun u Indiji: TWIMC bankovni račun: TWIMC karitativni Trust račun: 30411201028 HOME PODRUŽNICA: 00755 TIRUPPAPULIYUR (Cuddalore) PBNO.1, POTIRUPPAPPULIYUR, Cuddalore, DIST: Arcot (S) Tamilnadu 607002.. Za vaše dobro srce i pomoć  Vam hvala!

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.