Sunday, 15 July 2012

Gašper je sretan zbog novog telefona!

Danas sam dobila poruku od Gašpera. 

 

On je bio iznimno sretan jer je dobio telefon od kuma Marka i Marine Celarc. Telefon je prvi iznimno koristan poklon za TWIMC LOVEABLE HOME. On  će biti u kontaktu  na lokalnoj razini i  će lakše komunicirati uz  redoviti hkontakta. Gašper je uzbuđen jer mobilni telefon također može slikati i sada možemo češće biti u kontaktu i dobiti dodatne informacije i fotografije, kojih se svi veoma veselimo. Gašper će biti sada svolonterima i redovitom kontaktu, jer selo je bilo do sada bez telefona. Njegova sreća je bezgranična. On kaže da bi najradije  plesao od radosti. Sada , kad počinje izgradnjasirotišta i domova za starije osobe, Gašper će  biti  češće na cesti i to će olakšati komunikaciju s volonterima. Kako će ljudi samo biti sretni, kad su dobili telefon i će biti u redovitom kontaktu s Gašperom.
Marko i Marina Celarc, Gašper vama je od srca zahvalan  i kaže: "Vi ste pravi blago života. Mnogima ste  primjer. Kad bi svi bili poput vas, to bi bio raj na zemlji. Nek bude Bog s vama i čuva vas  na svakom koraku. "
Dragi prijatelji, odzovite se i vi ... molimo pomozite , ako možete. Gašper navodi da svaka pomoć je dobrodošla. Ako želite pomoći, da izgrade TWIMC LOVEABLE HOME postove u Sloveniji može biti doznačena na račun DRUŠTVA DJECE TWIMC kumova Banke Koper na 1010-0005-0872-324 označeni CHAR (ljubav), kako bi izbjegli troškove slanja novca u inozemstvo.
Vi svibanj također ukazuju na račun izravno na TWIMC u Indiji na sljedeći račun: Western Union Gašper Orehek No.4.Kuttiappan Nagar, Vannarapalyam i Cuddalore-607 001, Tamilnadu, Indija TWIMC bankovni račun: TWIMC karitativni Trust račun: 30411201028 HOME PODRUŽNICA: 00755 TIRUPPAPULIYUR ( Cuddalore) PBNO.1, POTIRUPPAPPULIYUR, Cuddalore, DIST: Arcot (S) 607002 Tamilnadu
Hvala vam unaprijed od srca!

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.