Friday, 25 November 2011

Gasper Orehek Predsjednik TWIMC-a stanujoc Vannarapalyam-Cuddalore,pomaze mnogoj djeci

Gasper Orehek Predsjednik TWIMC-a stanujoc Vannarapalyam-Cuddalore,pomaze mnogo djeci pomocu svojih inozemnih prijateljima,koji donirajo novac za djecu.

Mr.Igor i Mrs.Lidija dosli u posjetu Mr.Gasper Orehek njegovoj kuci.Oni takodzer posjetiti njihovu posvojenu djecu Kawsalya i Swetha.S arathy im je bila zazelena dobrodoslica..Oni ne samo,da su posjeteli njihovu djecu,takodzer su posjeteli i druga djeca koja dobivajo pomoc kroz njihove prijateljne.Bili su vrlo tuzni ,kad su videli u kakvoj teskoj situaciji djeca zive.Oni so takodze dali slatkise i igracke djecom,koji so jim dali njihovi prijateljni za decu.Oni rekli,da djeca koja nimajo sponzora oni ce naci u krugu svojih prijateljima.Djeca kojima su kumovi Mr.Igor i Mrs.Lidija su poduzeli,kako bi vidjeli Aurovill i mjesto.Kupili su jima okrase i haljine.

 

Predsjedavajuci TWIMC-a Mr.Gasper Orehek i djeca su vrlo zahvalna i zahvaljuci Mr.Igor i Mrs.Lidija i njunimprijateljima za pomoc koju primaju.
 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.