Thursday, 3 January 2013

E. Thulasi i Eagasty

Ponekad se pitam, jesmo li svjesni koliko dobro smo, imamo krov nad glavom, dovoljno hrane i ljubav. Mi mislimo, da je to normalno, ali to nije tako, sve nam je dato i možemo izgubiti  u sekundi. 


Sutra možemo biti u istoj situaciji pred kojom  si tako zatvaramo oči. Ajmo pomoći ako smo u mogučnosti i omogućimo toj djeci bolji život, bez gladi. Kako ta djeca žele ići u školu i ne žale kad hodajo, ponekad nekoliko kilometara uz groznice ili kiše.
Thulasi i Eagasty su dvije sestre, koje žive u neprihvatljivim uvjetima. Njihova kuća (ako se to može nazvati tako, jer ima nema zidova i nema pravi krov) je u vrlo lošem stanju. Kućica je apsolutno potrebne dorade i krova. U vrijeme oborinskih voda im ulijeva u kolibu i potpuno je poplavljeno. U vodi je sve  od zmija do svih vrsta drugih životinja, uključujući otrovne. Gospođa Mihaela Kosi je odlučila pomoći Thulasi, da  završi školovanje, ali i njezina sestra Eagasty nužno potrebna je pomoći, jer se može dogoditi, da čejo je prerano udati, ako žele, da  preživi uopće. Dragi prijatelji, molimo Vas da nam pomognete kako bi prikupili sredstva za kuču ove obitelji. Kuča  košta oko 300 eura, a svaki najmanji doprinos će biti dobrodošao. Hvala vam!

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.