Tuesday, 5 June 2012

Dhayanithy i Moorthy bili su oduševljeni s novim odjelom!

Jučer je Gašper odvezao  u kupovinu M.Dhayanithya i brata M.Moorthya. Dhayanithyu je kuma Tjaša Vušnik, a Moorthyu Danica njezina baka. 

 

Oni su bili oduševljeni i iznenađeni da može  slobodno odabrati odjeću u skladu s njihovim željama. Također su posjetili dućan s cipelama. Dobili su novu odjeću i obuću. Oni također trebaju školsku torbu, pa su ih kupili. Sada samo trebaju novu školsku odjeću, o kojoj će se brinuti njihova baka. Škole imaju različite uniforme i baka će kupiti  odgovarajuće robe i dati šivati. Kupče i  druge stvari, koje su potrebne za školu. Imali  su ručak kod Gašperove kuće. Na putu kući Gašper jih je vodio na sladoled, i polepšao  več do sad prekrasan dan. To je bilo prvi put u životu, da jede pravi sladoled. Do sada, samo su jeli  kockice leda, koje se prodaju na ulici na putu u školu. To je bio kao šlag na tortu. Za dječke je to bilo kao san. Stalno so se  zahvaljivali: HVALA HVALA HVALA! i naredila mi da kažem kumi, da ih beskrajnu ljube. Za netkoga male stvari su bile veliko zadovoljstvo za njih. I Gašper i njegova obiteljsu se veselili sa njima, jer kako kaže Gašper: Nema boljeg osjećaja nego na nasmijanih srečne oči, koje kažu  sve. Gašper jevrlo zahvalan Tjaši,  baki Danici i Bernardi - majke Tjaše Vušnik, koja je također pridonila nešto novca za kupnju i, da im je dala priliku, da budeju sretna djeca.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.