Sunday, 4 December 2011

Dali stvarno ne vidimo ???

Mozite li zamisliti ucenje u uvjetima brez struje i vode.Kada pada kisa voda prolazi preko glave po tjelu.Cesto bez obroka hrane,oziroma o milosti i nemilosti drugih.

U takvim uvjetima zivi V.Esthra Monisha in mnogo druge dijece.Iako cesto gladna nego sita je jedna najboljih u razredu.Ona je svijestna,da samo z ucenjem i zavrsetkom skole moze promjeniti svoj zivot.Medzutim bez pomoci ni moguce.Ona ima srecu G.Andrej je odlucio,da joj je kum i da joj pomogne,da zavrsi skolovanje.Zakr ona se zahvaljuje od srca.HVALA!!!


Ja ne mogu naci odgovarjucu rijecu,da se mu zahvalim.Doista zahvaljujem iz dna duse.HVALA!!!Njegovo delovanje je vrijedno svih divljena.Ljudi poput g.Andrej su pravi zaklad zivota.
Nazalost ima mnogo djeca koji nemajo nijednog,da im pmogne i tako nemajo izbora umjesto u skolo ici na posao ili prose.Dakle,ako ima srecu,da dodze barem do jednog obroka.

 

POSTANITE KUMOVI!!!
Probudite se i pomazite.Z 20 EURI mjesecno lahko pomognite djeci iz ove bijede....Postanimo kumovi bespomocne djece..I ako mi pomoci samo jednom djete je vec puno..Ima takodzer puno nas...HVALA VAM U NJIHOVO IME!!!
 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.