Tuesday, 4 September 2012

Čak i mještani su uključeni u djelovanje TWIMC

Kad sam bio zadnji put u susjednoj državi Andhra Pradesh, bio sam pozvan od strane nastavnika kao počasni gost na  Dan neovisnosti, da podjelim školske stvari  siromašnoj djeci i siročadi.

 

Oni su odlučili, da će pomoći svojima  braćama i sestrama što najviše može. Več  dugo slijede mom poslu i rekli su,  da i oni žele sami učiniti nešto za svoju djecu. Već  odavno slijede radu TWIMCa, tako da žele, da djeci podelim školske stvari ja.
Nad radom TWIMC asu  toliko impresionirani, da su počeli sami prikupiti novac i uspjeli su skupiti knjige, bilježnice, olovke kutije, vladare ... Ukratko, sve za školu za više od 50 najsiromašnijih djece.
I što me jako raduje, neče ostati kot toga. Učitelj K.Vasant, S.Vijaya Kumar i Chandra Shekar (vlasnik pisača), odlučili su otvoriti TWIMC centar, koji će pomoći siromašnoj djeci na obrazovanje. Oni su također odlučili programirati besplatne sate engleskog, itd..
To je vrlo pohvalno. Međutim, oni nisu baš bogati, oni žele da pomognu sami sebi po najboljih sposonostima.


 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.