Thursday, 3 January 2013

Božićni i novogodišnji blagdani

Božić i Nova Godina blagdani su iza nas, a ja sam još uvijek pod dojmom od najljepših dana koje sam proveo s djecom. Ovih  dana neće vaša djeca  dragi kumi nikad zaboraviti. 


Uz vašu pomoć mogao sam puno djeca osretiti. Radost je gledati tako sretnu i zahvalnu djecu. Kuma Petra Melanšek poslala je paket školskog pribora V.Lakshmi i drugoj djeci. Kum Andej Šprajc je poslao svome dječaku i drugoj  djeci pune olovke. Društvo kumova djecu TWIMC iz Slovenije nama je  poslao dva velika paketa odjeće, igračke, cipele, itd.. Kada sam dobio paket na pošti jedva sam jih strpao  u auto. Institut LU s Tinom Gams se je pobrinula o dodatnim sreće naše djece, jer su kampanju "djeca nacrta Ljubav" dočarali osmijeh na lica mnoge djece, uključujući i one koji su često gladni i bez osjećaja što je to biti dijete. I vi  kumovi te razveselil djecu, kako bi im pomogli, da bude  Božić čaroban i vrlo, sretna Nova Godina.
Za novac koji je kuma, gđa Darja Starešinić poslala Anita, djevojka je izabrala  vrlo lijepo odijelo. To je bio dobro  što je bilo s nama više djece. Za završni dodir odvezo sam jih na sladoled i kolače,jer su neki bili bolestni. Anita je također jela tortu. Kod kuće, Anita je obukla novo odijelo od sreće i radosti počela jei pjevati i plesati. Sada ona ima novu haljinu prvi put, jer do sada je samo nosila staru i nošenu odjeću. Hvala vam što ste mi omogučili, da osrečim djete.

 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.