Sunday, 10 February 2013

Anita, Sumathi I Sriram bili su veseli kupnje!

Kumovi Darija Starešinić svojoj štićenici Aniti, obitelj Agović štićenici Sumathi i Erika Žagar štićeniku Sriramu poslali su novac, da kupe ono što trebaju ili žele.


Anita je došla sa majkom i kupile su posudu za vodu i još jednu koja drži hranu toplom. Time će uštedjeti na grijanju i vremenu.
Sriram je kupio hlače, majicu, trenerku, cipele i što mu je trebalo za školu.
Sumathi je odabrala vrlo lijepu haljinu malo bolje kvalitete i obuću.
Da bi im još dodatno uljepšao dan, odveo sam ih na sladoled. Za sve, uključujući i Anitinu majku, to im je bio prvi put da su jeli sladoled i bili su vrlo veseli.
Kod kuće, djeca su se slikala, da i kumovi i prijatelji proslave sa njima dok budu gledali slike. Svi se od srca zahvaljuju na pomoći i žele vam dragi kumovi, da vam se dobrota povrati tisuću puta vrati. Žele vam da budete sretni kao što su i oni.
Dragi prijatelji, pomognimo što više djeci do boljeg sutra, bez gladi i uz mogućnost školovanja odlaska. Djeca, koja trebaju pomoć,  objavljena su na web stranici: http://www.child-sponsor.net/ i Facebook stranici Društvo botrov otrok TWIMC.

 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.