Saturday, 19 January 2013

A. Vegin Amarnathy!

A. Veingin Amarnathy ima kumu  T. B., kaj je  poslala novac, da si kupi ono što želi. 


Djevojka je htjela haljinu i trebala  je čizme. Po prvi put je kupila novu haljinu i cipele. Do sada je samo nosila stari, zapušteno odjeću i poderane papuče. Bila je presretna i stalno se zahvaljivala i me zamolila, da ne zaboravim pozdraviti kumu i reći joj da je zahvalna  i, da je voli. Ona je također nacrtala lijep crtež za kumu i od radosti je pjevala, koje sam snimio, tako da se možete radovati s nama.
Hvala Tjaša jer ste nam omogućiti da osretim vašu djevojčicu. Također smo i mi uživali s njom i mnogima su suze radosnice zasjale u očima.
Ponekad mi je  malo žao što niste pokraj kumovi i osjetite sreću ove djece, koji nikada u životu nisu imao ništa, sada znaju da postoji izlaz iz mraka. Zahvalni su i pokušavaju napraviti najviše, završiti školu i živjeti život kao i njihovi roditelji ne usude sanjati. Hvala vama za ovo.
Svatko tko želi postati kum djetetu i skratiti njiohovo patnju i spasiti život od gladi, molimo da nas kontaktirate na: http://www.child-sponsor.net/ i FB stranici  Društvo botrov otrok TWIMC.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.