Thursday, 24 January 2013

Priprema za temelje!

Da možemo početi graditi LOVEABLE HOME prvo moramo izgraditi kuću, da onda možemo spojiti struju i imati na sigurnom građevinski materijal, alat, motor za vodu ... Kuća će nam također služiti kao ured.


S novcem, kojeg smo dobili od društva POZITIVNO ŽIVLJENJE, kupili smo 700 betonskih blokova, zato se predsjednici udruge Mojci Lubej i ostalim članovima Društva pozitivno življenje od srca zahvaljujemo. HVALA! Gospođa Majda Burja iz Kamnika nam je sa svojim doprinosom pomogla da platimo transport cigli. I vama, gospođo Majda, smo iskreno zahvalni. Očistili smo zemljište, izmjerili za kuću i počeli kopanjem za temelje. Kopanje temelja je dobrovoljno od strane mještana. Žene su nosile vodu u loncima iz udaljene pumpe, da se omekša tlo, koja je tvrda kao kamen. Tako dok se završi iskop temelja. Dovezli smo već malo pijeska, potreban je još materijal za temelje i cement i onda počnemo graditi. Željeli bih imati kuću pod krovom još ovaj mjesec i sljedeći mjesec spojiti električnu energiju. Dragi prijatelji, molimo vas za pomoć. Želimo završiti kuću, spojiti struju, osigurati vodu i početi izgradnjom LOVEABLE HOMEA, ali bez vaše pomoći to je nemoguće. Pomozite molim prema vašim sposobnostima, svaki mali doprinos vrlo je cijenjen. HVALA! Naša želja je da se postavi LOVEABLE HOME (kao što smo imenovali sirotište i dom za starije) što je prije moguće, još u ovoj godini. Svi dokumenti su uređeni i izgradnja može početi. Svaki euro će biti dobrodošao. Unaprijed zahvaljujemo svim ljudima dobrog srca koji su spremni pomoći u izgradnji sirotišta i domova za starije osobe. Za više informacija pogledajte web stranicu http://www.child-sponsor.net/ i kontaktirajte DRUŠTVO BOTROV OTROK TWIMC, Neveljska pot 16, 1241 Kamnik. Tel: 040 296 531 Lidija ili 041 705 732 Igor. Doznake su moguće na Društvo botrov otrok TWIMC v Sloveniji na račun Banke Koper: 1010-0005-0872-324, svrha uplate CHAR-LOVEABLEHOME. HVALA! 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.