Saturday, 5 January 2013

Gradnja kuće počinje!

Da možemo početi graditi LOVEABLE HOME, prvo moramo izgraditi kuću, koja će biti spojen na struju i imačemo na sigurnom mjestu građevinski materijal, alat, motor za  vodu, ... i također će služiti kao ured.

 

S novcem kojeg smo dobili iz Društva pozitivnog života smo kupili 700 betonskih blokova, tako smo vama predsjednica odruge Mojca Lubej i ostalim članovima društva pozitivnog življenja iz srca zahvalni. HVALA!
Gospođa Majda Burja iz Kamnika namaje  sa svojim doprinosom pomogla, da smo platili prijevoz cigle. I vama gospođo Majda smo iskreno zahvalni. HVALA!
Dragi prijatelji i vas molim za  pomoć. Želimo završiti kuću, spojiti struju, osigurati vodu i počeo graditi LOVEABLE HOME, ali bez vaše pomoći to je nemoguće. Pomozite, molimo prema vašim sposobnostima, svaki mali doprinos vrlo je cijenjen. HVALA!
Naša želja je da se uspostavi LOVEABLE HOME (kao se sirotište i dom za starije zove) što je prije moguće, koliko god je to moguće ove godine. Svi dokumenti su uređeni i izgradnja može početi. Svaki euro će biti dobrodošao. U unaprijed zahvalimo svim ljudima dobreg srca, koji su spremni pomoći u izgradnji sirotišta i domova za starije osobe. Za više informacija pogledajte web stranicu http://www.child-sponsor.net/ i kontaktirajte DRUŠTVO BOTROV OTROK TWIMC, Neveljska pot 16, 1241 Kamnik. Tel: 040 296 531 Lidija ili 041705732 Igor. Doznake su moguće u DRUŠTVO BOTROV OTROK TWIMC u Sloveniji na račun Banke Koper: 1010-0005-0872-324, svrha uplate CHAR-LOVEABLEHOME. HVALA!

 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.