Thursday, 3 January 2013

♥ ♥ ♥ Sanmuga Priya Božićno – Novogodišnji poklon ♥ ♥ ♥

Kuma Marie De Centa opet je iznenadila svoju štićenicu A. Sanmugu Priyu. Većeg iznenađenja i radosti joj nije mogla napraviti. I ne samo Sanmugi. Poklon je također poslala njenoj sestri Swethi i naravno njezinoj majki.


Sanmuga je sa žarom otvorila darove i bila je presretna. Stalno se zahvaljivala: "HVALA HVALA! O, Bože, kako sam sretna što imam tako dobru majku u Sloveniji ... " Zajedno s njom su se također veselile i njena sestra i majka a naravno i mi, kad smo vidjeli, kako su vrlo sretni. Zamolili su me, da g. Marie kažem od srca hvala i da je pozdravim i želim joj sve najljepše ... Zahvalio bih se joj također što je Marie uljepšala večer i nama da smo mogli razveselit njenu štićenicu zajedno sa njenom porodicom. G. Marie je vrijedna svakog divljenja. Svima nama može biti primjer.
Želio bih da vam slijede i drugi tako da bi više djece imalo mogućnost školovanja, a pogotovo život bez gladi i izrabljivanja.
Zajedno možemo pomoći djeci do boljeg sutra bez gladi i uz mogućnost školovanja.
Imena djece koja treba pomoć, objavljena su na web stranici: http://www.child-sponsor.net/ ili facebook stranici Društvo botrov otrok TWIMC

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.