Wednesday, 14 November 2012

Žalostna zgodba :(

Danes z veliko žalostjo v srcu premišljujem, kako na rob je bila pahnjena mamica Shalini in Arokie, da je sklenila vzeti življenje otrokoma in sebi.  

 

 Živeli so v zelo težkih razmerah in je Gašperja prosila za pomoč pri iskanju botrov. Ker je izgubila vse upanje, saj so bili otroci neprestano lačni in je vedela kakšna usoda jih čaka, se je odločila za ta tragično odrešitev.  Gašper je zelo žalosten. Pravi, da je naredil vse kar je bilo v njegovi moči, da bi pomagal a odziva ni bilo. Počuti se nemočnega in se boji, da se bodo matere vse pogosteje odločale za takšen izhod v sili. Otroci, ki jih objavljamo na naši strani so resnično v kritični situaciji, večkrat lačni kot siti, zato vas prosimo za pomoč. Pomagajte jim, da jih rešimo lakote in bodo lahko hodili v šolo, ki jo imajo tako zelo radi. Hvala v njihovem imenu.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.